Полезна информация

печат на фирмени тениски

Какви са ползите от брандиране на работното облекло

Брандирането на работното облекло и употребата на лични предпазни средства могат да допринесат много за процъфтяването на бизнеса ви. Предимствата започват от промотиране на фирмената марка и стигат до подобряване на безопасността и продуктивността. Може да осигурите само тениски с вашето лого, или цял работен костюм – изборът е само ваш. Брандирането на фирменото облекло определено си струва инвестицията. Предлагаме ви няколко аргумента в защита на това твърдение:

Реклама и обособяване на фирмена марка чрез брандирано облекло

Работният ви персонал е най-големият ви ресурс. Брандирането на униформите е финансово ангажиращ процес, но много ефективна форма на реклама.Съгласете се, че също така е лесен начин да популяризирате вашата марка. При ежедневните си срещи с различни хора вашият работен екип автоматично влиза в ролята на посланик за вашата марка, носейки брандирани униформи. Демонстрирайки фирменото лого, те привличат към бизнес ви интерес от всички страни.

Не забравяйте, че брандирането може да се изрази и по други начини, освен чрез поставяне на фирмено лого. Можете да подсилите идентичността на своята марка също и чрез фирмени цветове, или като бродирате, или напечатате фирмените данни върху работното облекло. По този начин ще улесните потенциални клиенти да се свържат с вас при интерес към бизнеса ви.

Каква е връзката между благополучието на персонала и продуктивността?

Осигурявайки на персонала си качествени и атрактивни униформи, вие им давате пример за това какъв имидж желаете те да изграждат за фирмата ви. Също така им демострирате загиржеността си за тяхното благополучие и комфорт. Всъщност е доказано, че когато си облечен спретнато и с качествено облекло, това те провокира да работиш по-усърдно.

Когато добавите фирмена емблема към работната униформа, вие ще създадете усещане за принадлежност във вашите работници и ще им внушите стремеж към себеусъвършенстване.

Работната униформа освен брандирана следва да бъде удобна, комфортна и да предлага необходимата защита, ако вида работа го изисква.

Връзката с клиента и фирменото работното облекло

Изграждането на добра връзка с клиентите е в основата на добрия бизнес. Когато служителите ви контактуват с клиенти и други хора, е много важно да бъдат забележими, но и да създават добро първо впечатление. Брандираното работно облекло допринася за подсилване на видимостта на работния ви персонал, както и благоприятства възприемането им от клиентите чрез професионален фирмен имидж. Брандираните униформи създават внушението, че е лесно да контактуваш със служителите от дадена фирма и кара клиентите да се чувстват комфортно в присъствието им. По този начин се изгражда приятелска атмосфера между служители и клиенти.

Здраве и безопасност за служителите

Подсигуряването на добра разпознаваемост на фирмените ви служители играе важна роля за тяхната безопасност. Особено силно се отнася за сферата на производството. Производствените процеси са свързани с множество рискове. На много места достъпът за външни лица е забранен. Ето защо персоналът трябва да бъде отличим и всеки, който не е част от фирмата, да може бързо да бъде различен.

В много индустриални сфери работното облекло също така следва да осигурява защита от механични рискове, за да се намали вероятността от инциденти. Примери за такъв тип работно облекло са: сигналното облекло, студоустойчиво облекло, водоустойчиво облекло, или защитни каски.

Не забравяйте, да се консултирате с работния си екип, преди да поръчате екипировките. Това със сигурност ще накара служителите ви да се почувстват значими за този процес и освен това ще сте сигурни за правилните размери.

Как да пестим и същевременно да имаме работни униформи?

Инвестицията в качествени униформи и предпазна екипировка се отплаща дългосрочно. По-евтините облекла могат да намалят комфорта и продуктивността на работниците, а също така и ще се налага по-често да бъдат подменяни. Бъдете внимателни и направете проучване на пазара. Посетете магазина на компанията, вижте стоката, изпробвайте работните униформи. След като изберете работни облекла заложете на брандирането. Имате възможност да бродирате работните униформи, или да поставите качествен печат.

Когато се снабдявате с работни униформи и предпазна екипировка, важно е да се доверите на фирма с дългогодишен опит. Ние от Тики – Работно облекло сме в състояние да откликнем на всичките ви фирмени потребности относно работно облекло и лични предпазни средства. Имате въпрос, или нужда от помощ за избор на работна униформа? Свържете се с нас.