За нас

Българска компания с над 30 годишен опит

 

ЕТ Тики – Теменуга Христова стартира работната си дейност през 1990 г. Седалщето и е разположено в гр. Стара Загора, а фокусът и на работа е производство на богата гама работно облекло и търговия с разнообразен набор от лични предпазни средства.

Личната производствена и складова база на фирмата е изградена през 2001 г. и обхваща разгъната площ от 1000 кв.м. В нея се помещава шивашки цех, оборудван с висококласни шевни и спомагателни машини, както и бродировачни машини. Търговската си дейност фирма ТИКИ реализира чрез верига от магазини,  10  на брой, разположени на ключови локации в страната – три от тях се намират в гр. Стара Загора, четири в гр.София, един фирмен магазин в гр. Бургас, един в гр. Казанлък както и сезонен в курорта Слънчев бряг. Друг лесен начин да разгледате нашата продукция е онлайн магазина ни, който е на рзположение 24 часа, 7 дни в седмицата.

tiki-rabotno-obleklo
rabotno-obleklo-tiki

В резултат на дългогодишния си професионален опит Тики – Теменуга Христова е концентрирала вниманието си към нуждите на потребителя в детайли. Целта на производствената и търговската ни дейност е да подсигурим безопасността и  комфорта  на своите клиенти по време на работа. Фирмата предлага широкоспектърен асортимент от работно, униформено и специализирано работно облекло, както и обувки и лични предпазни средства необходими за всички области на производството и услугите. Осигуряваме изработка на работни облекла по индивидуална заявка в зависимост от работната среда.

Освен широката гама работно облекло и различни класове работни обувки, от няколко години фирмата се наложи на пазара като добър търговец на хавлиени кърпи и халати за хотели, къщи за гости, СПА центрове, фризьорски и козметични салони. Фирмата е производител на спално бельо за болници, хотели, детски градини и др.

С лекота можете да направите вашата поръчка през онлайн магазина ни, а повечето от артикулите са налични във физическите ни магазини.

Предлаганите от нас работни униформи, лични предпазни средства и работни обувки напълно кореспондират с българските и европейските стандарти за безопасност и комфорт по време на работа.

Какво може да намерите при нас?

 

Работно облекло за всеки сезон. Може да поръчате лятно или зимно облекло. Тънки или ватирани якета, работни панталони със или без вата, полугащеризони, както и цял гащеризон. Дънкови работни костюми и полугащеризони. Разнообразни видове шапки за работници, които предпазват от студ или слънце. Както и различни категории предпазни обувки. В зависимост от работната среда при нас ще намерите също така водозащитно облекло, камуфлажно и сигнално работно облекло снабдено със светлоотразителни ленти за висока видимост.

Предлагаме облекла специализирани за различни сфери на работа:

Медицинско облеко: пълната гама от облекла и обувки за медицинските работници. Едноцветни костюми унисекс, медицински туники с различни щампи в няколко модела с копчета, къс или дълъг ръкав. Медицински бонета, хирургически шапки, както и халати от полар или вълна. Бели медицински манти, бяло или цветно сабo.

Облеклото за камериерки, както и за работници в различните сфери на почистването е съобразено с динамичността на работата. Кройките са удобни за работа, а използваните материи са лесни за изпиране и гладене.

Облекло за готвачи: туники за готвачи с модерна и практична кройка в няколко цвята. Шапки за готвачи от тип “пуканка” и “пилотка”. Няколко модела  готварски престилки, както и панталони за готвачи. За пълното удобство и комфорт при работа предлагаме и сабо с антиплъзгаща подметка.

Облекла за рецeпционисти и сервитьори – при нас може да поръчате от удобни обувки до представителни ризи, елегантни панталони и поли, както и брендирани престилки или елеци.

Облекло за охранители: ризи за охранители с пагон или без пагон с бродерия  Охрана на два езика. Тениски 100% памук, панталони с удобни джобове, якета със свалящи се ръкави, кубинки от естествена кожа. Всички работни облекла са подходящи за бродерия с лого, име на фирма.

Работни Обувки, ботуши, сабо и чехли.Можете да избирате измежду няколко категории работни обувки според приложението им: категория 01, 02 без защита, работни обувки категория S1, S2 с бомбе, работни обувки категория S3 с бомбе и пластина. Гумени ботуши за различна работна среда. Саба и чехли за медицински работници, работници в детски градини, в хотели, ресторанти и др.

Лични предпазни средства.Фирмата поддържа наличности  на богата гама лични предпазни средства. Работни ръкавици – маслоустойчиви, киселинноустойчиви, противосрезни и др. Очила и щитове в зависимост от работната среда. Маски и филтри осигуряващи дихателна защита. Каски, антифони, предпазни колани за височинна защита, обезопасителни ленти.

Хавлиени изделия.Конкуретни цени, складови наличности и отличното качество на хавлиените изделия ни спечелиха много нови клиенти през последните 3 години. Хавлиените изделия са 100% памук, произведени от сертифицирана компания, която е наш дългогодишен партньор. Предлаганите от нас бели и цветни хавлиени изделия може да закупите само в нашите специализирани магазини, както и онлайн. Благодарение на добре изградената ни търговска мрежа, добър маркетинг и не ползване на услуги на препродавачи, успяваме да поддържаме едни от най-добрите цени на хавлиени изделия в страната.

Фирмени и национални знамена.Изработваме фирмени знамена с бродерия и флагове по избор на клиента.

Комютърна бродерия.  Предлагаме бродерия на работно облекло, шапки, тениски, хавлиени кърпи и халати на всякакъв тип надписи и фирмени лога. Както и висококачествен дигитален печат на текстил с принтер последно поколение.

Екипът ни от специалисти е на разположение да удовлетвори всички ваши нужди свързани с намиране на подходящото работно облекло, както и подсигуряване на безопасността на труда. Верни на мотото си “За комфорт в работното ви време” през всички тези години в Тики успяхме  да привлечем много клиенти, които са водещи фирми в сферата на производството, здравеопазването, почистването, строителството, ресторантьорството, хотелиерството и охраната.

rabotni-drehi-tiki
rabotno-obleklo
shivashi-ceh-tiki

На пазара от 1990 г.

Собствена производствена база

Разгледайте нашия онлайн магазин!

Ние ви предлагаме производство на пълната гама от работно облекло и търговия с лични предпазни средства.