Полезна информация

Съвети при избор на работно облекло

Работно облекло за вашия бизнес

Работното облекло е претърпяло много промени през годините. Както стилово така и като материи, които се използват. Въпреки всички иновации, които се въвеждат постоянно има едно нещо, което не се е променило с годините. Един прост факт: ако искате да вземат бизнеса ви сериозно, трябва досто обстойно да помислите за работно облекло.

 

Преди да изберете работно облекло има няколко основни отправни точки:

 

1. Какъв имидж се опитвате да създадете?

 

Има няколко основни групи: Прям и честен. Сериозен и професионален. Забавен и закачлив.
Първото нещо върху, което трябва да се концентрирате е как искате да ви възприемат вашите клиенти. Важното правило за първо впечатление важи с пълна сила при работните униформи. След като сте взели решение какъв имидж искате да създадете, помислете и за вашите служители. Помислете за хората, които работят за вас. Те трябва да се чувстват комфортно, удобно и защитени в различните видове работна среда, за да получите максимума от техния работен капацитет.
Не забравяйте, че фирмената униформа е точно отражение на поставените ви цели като компания.

 

2. Избор на цветове

 

След като сте взели решение от какъв тип работни униформи се нуждаят вашите служители. Идва един от най-важните моменти, а именно избор на корпоративни цветове. Запомнете, че изборът на цвета на униформа е един от най-важните избори, които ще направите.
Например, ако имате вече изработено фирмено лого и отличителни цветове в него е важно да се вземе предвид така, че да има ясна връзка между двете. Ако изберете съвсем различни цветове рискувате да изглеждате непрофесионално, което не е добър старт, без значение колко работника имате.
Винаги поставяйте логото си на работните униформи, без значение дали са тениски, ватирани якета или шапки.

 

3. Проучете избора на конкуренцията

 

Ако след цялото проучване на пазара все още нямате ясна концепция какво точно да изберете – проучете конкуренцията или по-големите фирми на пазара от вашият бранш. Въпреки, че вашият бюджет е по-нисък първоначално, не копирайте и не се опитвайте да направите същите работни облекла. Вашата цел е да сте уникални и разпознаваеми от самото начало. Свържете се с фирми производители на работни облекла и поискайте експертно мнение и се вслушайте в техните препоръки.

 

4. Комфорта е от решаващо значение

 

Запомнете, че вашите работници трябва да се чувстват комфортно и защитени в униформите си. Екипът ви ще облича тези дрехи всеки ден, затова конслутирайте се с тях. Изпробвайте различни материи и кройки. Помислите за разликите в температурите през зимата и лятото и го съобразете при закупуване на работно облекло. Всички знаем, че добрият служител е щастлив служител, затова не правете компромиси.

 

5. Дългосрочен план

 

Униформите, които ще закупите сега се надявате да издържат години напред. Но преди да се вземе окончателното решение е важно да отделите и малко време, за да помислите в переспектива. Дали изборът, който направите сега ще бъде подходящ и за след 10 години? Закупуването на работно облекло не е работа, която трябва да се свърши днес, на момента. Това е дълъг процес на планиране и проучване. Не забравяйте, че градите имидж с избора на работни униформи.

 

6. Заключение

 

На свободния бизнес пазар критерийте за избор на бизнес партньор са въз основа на различни видове причини. Запомнете, че впечатлението, което правите с работното облекло със сигурност е важен фактор, който трябва да бъде внимателно обмислен и планиран. Потърсете фирми с дългогодишен опит в производство на работно облекло. Прегледайте отзивите от клиенти, поискайте мостри и потърсете мнение от служителите дали работната униформа е удобна.

Нашият екип от специалисти ще ви предложи добри решения на базата на дългогодишния си опит.

Търсите работно облекло – пишете ни.