Полезна информация

Работни облекла за хотелски персонал

Развивате бизнес в сферата на хотелиерството?

Със сигурност сте наясно от какво значение е добрата визия на вашия хотелски персонал. Вида на служителите ви формира първоначалната представа у гостите ви за услугите, които предлагате. Изборът на работното облекло за рецепционисти, камериерки и всички останали служители в хотела е изключително важен. Всички сме отсядали в хотел и знаем колко лесно се различават посрещащият и обслужващият персонал. За посрещането на гостите отговарят рецепционистите, а облсужващият персонал са хората, които сервират храна, боравят с почистващи препарати, или ви носят чисти чаршафи. Важно да направите правилен избор за облеклата им, за да разграничите персонала си по вид и ранг. Общото помежду им са спретнатите, професионални униформи.

 

Работно облекло за рецепционисти

 

Задължително е персоналът на рецепцията в хотела да има елегантна визия. Основните елементи от униформата на рецепционистите са риза в комбинация с официален панталон, или пола и официални обувки. Униформата може да бъде завършена със сако, или фишу. При нас в Тики-работно облекло можете да намерите различни модели дамски и мъжки ризи, с къс и дълъг ръкав, както и дамски и мъжки официални панталони и официални поли. Можем да изработим по заявка на клиенти ризи и в различни цветове от стандарните, както и фишу в цвят съответстващ на интериора в хотела, например. Предлагаме и официални костюми, които са подходящи за рецепционисти и портиери. За завършек на фирмения имидж можем да брандираме работната униформа чрез компютърна бродерия с логото на хотела ви. Имате възможност и за персонализиране на униформите чрез добавка на бродерия с имената, или инициалите, заедно с длъжността на служителите. Брандираната фирмена униформа изгражда професионален вид и внушава уважение към персонала.

 

Работно облекло за камериерки

 

Представителните камериерски униформи показват колко загрижени сте за бизнеса си и символизират екипност. Внушават увереност във фирмената ви марка и улесняват различаването на персонала от клиентите. В магазините на Тики ще намерите голямо разнообразие на модели на камериерски туники. Предлагаме също така панталони унисекс, или клинове, с които да се комбинират. За удобство по време на работата, може да допълните камериерската униформа с подходящ модел сабо. Моделът на камериерската униформа е изцяло въпрос на лично виждане и вкус от страна на съдържателя на хотела. Но чрез елегантни и спретнати работни униформи за персонала си промотирате своята марка и едновременно вдъхвате увереност в служителите си.

 

Работно облекло и ползи за бизнеса

 

На фона на голямата конкуренция е от изключителна важност да обособите марката си сред всички останали. Независимо дали става дума за работни туники, престилки, или ризи, фирмените униформи трябва да бъдат стилни и изработени с внимание към детайла. В над 65% процента от проучванията в тази насока резултатите показват, че носенето на униформа е в пъти по-ефективно от целенасочената реклама. Също така имайте предвид, че персонал носещ униформи ще бъде по-съсредоточен върху задълженията си на работното място. Те ще бъдат наясно, че работата им представя фирмата като цяло, за което носят отговорност. Атрактивен модел униформа със сигурност ще повиши самоувереността на служителите и това ще допринесе за по-доброто им професионално представяне.

Независимо какъв е дизайнът на униформата за персонала ви, тя трябва да бъде отличителна и да рекламира фирмената марка по деликатен, но същевременно ефективен начин. Персоналът олицетворява компанията, така че имиджът е винаги от значение.

 

Ползи за служителите

 

Осигуряването на униформа за служителите ще им спести разхода за нови дрехи за работа. По този начин ще ги облекчите от един ангажимент. Едновременно с това ще сплотите екипа и ще повдигнете колективния дух. Това е от голяма полза за всеки служител, без значение колко голям, или малък е колективът. Във всеки случай служителите искат да чувстват, че са част от екип, в който са оценени. Професионални, добре проектирани униформи ще допринесат точно за това.

 

Избор на работно облекло за хотелски персонал

 

Хотелиерските униформи може да се състоят от рокли, туники, ризи, панталони, елеци, престилки и още. В зависимост от характера на бизнеса ви и уникалните нужди на персонала ви според конкретните им задължения на работа, може да им осигурите и работни ръкавици. При нас ще намерите също и разнообразие от лични предпазни средства.

Относно цветовете за униформите, те могат да бъдат съобразени с интериора в хотела и фирменото лого. Основно се избира бял цвят за ризите и камериерските туники, тъй като белият цвят олицетворява чистота и добра хигиена. По ваше предпочитание можем да ушием и ризи в друг цвят, който да подчертава фирмената марка.

Камериерски туники изработваме в различни дизайни и цветове. В допълнение ризите може да се комбинират с черен официален панталон, а камериерските туники – с черен клин, или панталон унисекс в подходящ цвят. Самите туники може да бъдат декорирани с елемнти в цвета на фирменото лого. Тики – Работно облекло изработва облекла съобразно конкретните изисквания на своите клиенти. Ризите и работните туники можем да брандираме с компютърна бродерия с логото ви. Що се отнася до аксесоари, можете да добавяте толкова, колкото е нужно за изграждане на елегантна професионална визия на униформата.

 

Притежавате хотел/къща за гости?

 

Работните униформи за посрещащия и обслужващия персонал са абсолютно задължителни. Целта ви трябва да бъде постигане на професионална и изискана визия за служителите, като по този начин гарантирате ефективна реклама на бизнеса си и стимулирате персонала си да подобрява професионалното си представяне. Като резултат ще имате доволни клиенти, които ще ви потърсят отново.

 

Имате нужда от помощ за избор на работно облекло за хотелски персонал? Свържете се с нас, ние ще ви помогнем.