Полезна информация

Туники унисекс с цветни картини

Тики – Работно облекло ви представя най-новите попълнения в продуктовата си гама , а именно – два модела на унисекс туники с директен печат с авторски картини на художничката Пламена Войнова.

 

За автора на картините

 

Художничката Пламена позната в интернет пространството под артистичен псевдоним: Art Flambe използва малко позната техника за рисуване с алкохолни мастила. Картините й са живи и цветни, и изключително завладяващи. Ние от Тики се вдъхновихме от силната енергия на творбите, затова възложихме на Пламена да нарисува две картини за нас. Резултата не закъсня и ето, че сега можем да предложим на вас – нашите клиенти два модела медицински туники с името на художника: туника Пламена – Flowers и туника Пламена – Buildings.

 

Няколко думи от Пламена

 

Вашите картини са много вдъхновяващи и живи. Кажете ни малко повече за тази малко позната техника за рисуване с алкохолни мастила?

Благодаря! Това са течни и ярки мастила, разтворени в чист алкохол. Крайният резултат може да е тотално различен, в зависимост от изборът да се нанасят с четка, да се разливат или да се изсушават с помощта на сешоар, или пистолет за горещ въздух. В света на изкуството мастилата не се използват отдавна и това оставя широко поле за експерименти и откриване на нови техники на ползване.

За първи път ли рисувате за дрехи?

Не съм рисувала за дрехи досега. Доволна съм колко гъвкав позволява да е стилът ми с алкохолни мастила, за да може една картина да изглежда като създадена за даден модел дреха.

Какво е усещането?

Ходещи галерии! Страхотно!

Какво искате да кажете на хората, които ще носят туниките с вашите рисунки?

Хубавите цветни туники най-много ще ги допълват усмивки. Усмихвайте се!

 

Повече за туниките

 

Проектите за двата нови модела са разработени специално за клиентите на Тики – Работно облеко. Туниките са с унисекс кройка от мек плат със състав от 97% памук и 3% ликра, като осигуряват изключителен комфорт при носене. Предлагаме моделите в размери от 40-ти до 64-ти. Основният цвят на туниките е бял, а изображенията са отпечатани на цветен принтер чрез технолигията директен дигитален печат. Отпечатъкът върху туниките е мек, няма релеф и не дразни кожата. Заложихме на технологията на дигиталния печат, тъй като с принтера DTG M4, който използваме, изображенията се възпроизвеждат с фотографско качество и същевременно можем да осъществим процеса в кратък срок. За да гарантираме безопасността ви, ползваме мастила на водна основа, които са напълно безвредни. Така изпълняваме поръчките ви бързо и качествено.

 

За кого са подходящи туниките?

 

Туника Пламена – Building е с невероятно цветни футуристични сгради с множество медицински елементи. Унисекс модела е подходящ и за двата пола. Туниката е много подходяща за персонал на болници.
Дизайнът на туника Пламена – Flowers е една цветна картина с изключително красиви цветя предназначена за нежния пол. Двата нови модела са отличен вариант на медицинска работна униформа за всеки лекар, стоматолог или фармацефт. Подходящи са още за персонал в детски градини и ясли. Чудесна работна визия биха изградили също за облужващ персонал в супермаркети, в детски магазини, или магазини за козметика. Ако работите в козметично, фризьорско, или масажно студио, тези модели са перфектен избор и за вас! За да завършите работната униформа, можете да ги комбинирате с медицински панталон унисекс в подходящ цвят.

 

Как да поръчам?

 

Новите модели туники Пламена предизвикват голям интерес от страна на клиентите ни. Вече изпълняваме заявки за изработката им. Може да поръчате и добавка – печат на име на джоба. Така може да персонализирате туниката и да зарадвате близък медик. Артикулите са в наличност и ви очакват във фирмените ни магазини в страната. Туниките са налични за поръчка и в нашият онлайн магазин. Лесна и бърза поръчка може да направите от тук.