Полезна информация

Тики Звезди

Тики Star 2022

Тази година Тики – Работно облекло отличи някои от своите служители със специалната награда Тики Star. Всички наши служители заслужават тази награда, защото екипа ни е съставен от изключително мотивирани и работливи служители.  Беше трудно да отличим 12 от тях, но все пак избрахме тези, с най-големи заслуги и общ принос.

Представяме ви Тики Star 2022

тики служител

  1. Женя Йорданова от магазина ни в Бургас на бул. Демокрация. Женя започна при нас в сезонния ни магазин в Слънчев Бряг. Справи се отлично в натоварения летен период. В момента е продавач-консултант в град Бургас. Продължава да работи упорито, с желание и много старание.

 

тики служител

2. Диана Радоева – търговски представите за Бургас и региона. Диди е нашето морско момиче. Изключително работлива, талантлива и много успешна. Тя има висока оценка, не само от нас, но и от своите клиенти за качествено и адекватно обслужване. Прекрасни организационни умения, както и чудесен учител за всички нови колеги.

тики служител

3. Колежката Полина Ноева е наш дългогодишен служител. Поля е работила във всички наши магазини в Стара Загора. В момента обслужва клиентите ни в магазина ни за работно облекло на бул. Патриарх Евтимий 5Г в Стара Загора. Поля заслужи своето отличие за доброто отношение към клиентите ни, както и значителния ръст на оборота в този обект.

тики служител

 

4. Ирена Начева е продавач-консултант в магазин Тики на ул. Ангиста 202 в София. Работи за нас повече от 10 години. Освен натоварената работа в магазина, Ирена се справя отлично с управление на склад и доставки от наши партньори. Поздравления за колежката Ирена, която бележи и ръст в оборота си тази година!

тики служител

5. Сравнително новата ни колежка Иванка Тонева от магазин Тики на бул. Цар Симеон Велики 69, заслужи своята титла Тики Star благодарение на усърдната си работа. Ваня навлезе изключително бързо в работния процес, поддържа магазина в безупречно състояние и работи изключително добре под напрежение. Пожелаваме успех на Ваня и очакваме още нови покорени върхове!

тики служител

6. Велияна Желязкова – бродерии. Вили е машина 🙂 бродировачна машина. Изпълнява поръчките в срок. Изключително точна преценка за приоритетни заявки. Много добро качество на изпълнение. Работи усърдно с чувство за хумор.

тики служител

7. Галина Странджева – управлява успешно шивашки отдел на фирма Тики. Изключително организирана и с внимание към детайла. Галя винаги е на разположение с ценен съвет и препоръка към своите колеги.

тики служител

8. Нина Стефанова – Централен Склад. Супер Нина е новото попълнение и първи помощник на Супер Петър – началник Централен Склад. Нина отличихме за добрата работа и бързото навлизане в работния процес. Организира склада бързо и въведе ред по женски с много труд и съвсем малко стрес за титуляра.

тики служител

9. Даниел Бахаров – Дигитален Печат. Мъжете са ни малко, но пък изключителни. Радваме се на нашето ново попълнение – Дани. Даниел ръководи успешно отдел Дигитален печат. Креативен, работлив и упорит той успява успешно да си вземе изпитите, да обработи файловете за печат и бродерии и да се усмихва редовно.

тики служител

10. Даниела Желязкова е служител от отдел кроячно. Позитивна, работлива и много усмихната. Дани е изключително прецизна и старателна. Тя е усмивката и спокойствието в кроялния отдел и дясната ръка на Нели.

тики служител

11. Нели Хазърова – шеф кроялно. Нели е фурия. Бързо говори, бързо работи, бързо се ядосва, но бързо й минава. Ценен и незаменим кадър за Тики – Работно Облекло. Дани и Нели са страхотен екип. Всичко ще нарежат и всичко ще скроят за нула време. Важно е клиентът да е щастлив и доволен!

тики служител

12. Мария Стайкова – още един незаменим Тики кадър. Мария е дългогодишен верен служител в отдел производство. Може да намери най-бързо от всички материалите в цеха. Работи бързо, методично и следи за сроковете по изпълнение много стриктно. Универсален боец!

Благодарим ви Тики Звезди, за всеотдайната работа, мотивацията и добрите резултати!
Ние сме Тики Екип и заедно можем повече!

тики star