Полезна информация

тениски с шевици

Тениски с българска шевица

Представяме ви новия си артикул – тениска с шевица. Предлагаме два модела на тениски с шевица – мъжка и дамска. Дизайнът на шевиците е изцяло авторски, по разработка на Елисавета Йорданова. Изображенията се отпечатват чрез директен дигитален печат върху бяла тениска 100% памук. Цветовете на шевиците са наситени и ярки.

В модела на шевицата за мъжката тениска е заложен мотивът за Рождество. Елементите символизират раждането на новия живот, устремен със свежа сила към всички предизвикателства, които светът ще му поднесе. В основата са мъжът и жената от двете страни, свързани с Божествената сила и от тази връзка се ражда ново начало. Зародилият се нов живот е част от Вечната светлина. Той е разперил криле като ангел. Детето е разположено над родителите си, понеже там е мястото му в йерархията на живота.

За дизайнът на шевицата за дамската тениска авторката е вдъхновена от мотива за Лазаровден и лазарките. Детайлите, от които е съставена шевицата, символизират танца и песента на лазарките, както и танца на цветята, разлюляни от пролетния вятър. Пъстрите шарки в шевицата символизират багрите на народните носии, с които са нагиздени лазарките и красивите цветя, закичени в косите им.

Нашето вдъхновение да изработим тениската с шевица е почерпено от стремежа ни да възродим и засилим любовта към българския бит и култура. За всички вас, на които предстои да откриете собствен бизнес, предоставяме оригинален дизайн за фирмена униформа. Независимо дали се реализирате в България, или извън страната, ако премените работния си персонал в тениски с шевица, ще му придадете колоритна и запомняща се визия. Същевременно ще съживите духа на родолюбието у всеки българин, с когото работите. А за чуждестранните си клиенти и партньори ще бъдете по-интересни и атрактивни.

Тениската с шевица е изключително подходяща и за подарък на ваши близки, които живеят в чужбина. Помогнете им да се почувствт по-близо до всичко българско и родно, като ги облечете в красиви фолклорни мотиви.