Полезна информация

Тениски за имен ден

Българският православен календар съдържа имени дни всеки месец от годината. Стремежът на фирма Тики е да бъде винаги в услуга на своите клиенти и именици. Затова се заехме да разработим различни дизайни на тениски за имен ден. Резултатите не закъсняха и при нас вече може да поръчате тениски за имен ден за всички имена от календара. Предлагаме мъжки, дамски и детски тениски с висококачествен пълноцветен дигитален печат за всеки именик.

 

Какво може да поръчате при нас?

 

Тениските, върху които печатаме, са изработени от мека материя от 100% памук, а кройките им са много комфортни. Предлагаме бели и цветни тениски за именици. Можете да поръчате тениска за имен ден за тези, които носят имената: Димитър и Димитрина, Иван и Ивана, Стефан и Стефка, Йордан и Йорданка, Илия и Илина, Георги и Гергана, Васил и Василка, Николай и Николина, Мария, както и всички производни на тези имена. По желание имате възможност и да разчупите стандартния дизайн, като реализирате ваш проект. Без проблем ще помогнем да осъществите идеите си за печат.

Напоследък все повече хора се спират на тениски с печат, било то за личен подарък, или за подарък на другиго. Тематичните тениски набират все по-голяма популярност. Причината, поради която нашите клиенти ни предпочитат, е специфичната технология на дигиталния печат и напълно безвредните мастила на водна основа, които използваме.

 

Осъществете вашите идеи с нас!

 

Тики – Работно облекло ви предлага изработка на тематични тениски както за специални поводи, така и други с неангажираща тематика, чрез които просто за да усмихнете деня на ваш близък човек. Вариантите не се изчерпват с тениските за имен ден. При нас имате възможност да поръчате още много различни модели на тениски с печат, както и да реализирате свой индивидуален проект.

Предлагаме тениски с печат за рожден ден, за Свети Валентин.   Както и тениска за Най-добрата майка, Най-добрата баба, Най-добрата сестра, за Най-добрия учител, както и тениски с печат на патриотично послание, или забавно изображение за бъдещи младоженци, бъдещи родители и още много други. Изработваме още тениски с печат за спасители и охранители. Брандираме работни униформи с лого и рекламни надписи, като помагаме на корпоративните си клиенти, да изградят представителна и запомняща се визия за работния си персонал. Печатаме още върху готварски престилки, текстилни торбички и много други изделия от памук.