Полезна информация

облекло за служители в детска градина

Работно облекло за детски градини

Като производител на работно облекло с дългогодишен опит, ние от Тики – Работно облекло знаем колко е важно персоналът в детските градини да има удобно работно облекло. Освен удобство е важно облеклото да е свежо, да създава настроение на децата и на служителите в детските заведения. Друга причина поради която персонала трябва да носи работна униформа е, за да бъде по-лесно разпознат от децата.

В някои детски градини има строги изисквания за вида и облеклото на персонала. В други служителите не носят работна туника и панталон, а избират по-алтернативен начин за обличане. Например тениска с печат на детското заведение и клин, вместо работен панталон. Без значение кой вид ще изберете за персонала си, ние имаме решение.

Всички ваши облекла могат да бъдат персонализирани с името на детската градина/ясла, имената на служителите, или друг надпис. Предлагаме два вида брандиране: бродерия и директен печат. Чрез печат можем да отпечатаме уникални дизайни и картини за още по-впечатляващ вид на персонала.

Препоръчваме да направите поръчката си към нас за всички ваши служители по едно и също време, за да се постигне унифициране на персонала. Поръчвайки всички работни облекла и обувки ще имате възможност да се възползвате и от нашите отстъпки.

Всички наши артикули може да разгледате и поръчате онлайн, или да посетите фирмените ни магазини в София, Бургас, Стара Загора, Казанлък и Слънчев Бряг.

В случай, че не откриете това, което търсите се свържете с нас, за да обсъдим вашите идеи и да създадем за вас мечтаната работна униформа.

Ние в Тики – Работно облекло разбираме, че работата с деца не е лесна работа. Работата на учителите и възпитателите в детските градини е динамична и свързана с много движение. В същото време служителите трябва да изглеждат представително. Както и да се отличават и да се забелязвата по-лесно от децата. Нашите работни облекла са създадени да осигурят комфорт. Освен комфорт с нашите модели ви гарантираме свеж и спретнат вид ежедневно.

Изберете от нашата широка гама облекла за персонал в детски градини, които са проектирани, за да ви помогнат да изглеждате стилно, без да правите компромис с комфорта. Правилното подбрано работно облекло е от съществено значение за подобряване на вашата работоспособност и увереност.

Освен работно облекло служителите в детските градини имат нужда и от удобни обувки. Предлагаме богата гама от анатомично сабо с противохлъзгаща подметка. За готвачите в детски заведения имаме подходящи  готварски туники, престилки за готвене, шапки за готвачи и боне с тюл.

Все повече детски градини избират да поръчат детски престилки за децата. Детската престилка може да бъде с лого на детската градина и име на групата. Много специалисти са на мнение, че носейки еднакви дрешки децата се сплотяват по-бързо и се долавя усещане за идентичност.

При нас може да поръчате всичко необходимо за персонала в детската градина. Освен работно облекло за служителите, може да поръчате и детски престилки за вашите възпитаници. Тики-работно облекло произвежда и спално бельо за детски градини и ясли. Много детски градини от цялата страна са наши клиенти.

Свържете се с нас да обсъдим вашите идеи, а ние ще изготвим най-доброто предложение и оферта.