Полезна информация

8-ми март подаръци

Подаръчни комплекти за 8-ми март

Представяме ви новите ни празнични предложения – тематичен комплект за подарък по повод празника на на жената – 8-ми март. Разработихме няколко варианти на подаръчни комплекти с тематични бродерия и дигитален печат за празника на жената.

Комплекти Честит 8-ми март

Първият комплект за подарък, който ви предлагаме, се състои от дамска бяла тениска с къс ръкав от 100% памук, с дигитален печат на българска шевица в съчетание с бяла хавлиена кърпа от 100% памук в размер 50/90 см, с компютърна бродерия на сърце и надпис ,,Най-добрата майка’’.

Втория вариант на комплект за подарък за 8-ми март е комбинация на дамска бяла тениска с къс ръкав от 100% памук, с дигитален печат на българска шевица с мотив Лазарка и бяла хавлиена кърпа от 100% памук в размер 50/90 см, с цветна бродерия на роза и надпис Честит 8-ми март.

Третото ни предложения за подаръчен комплект е съчетание от дамска бяла тениска с къс ръкав от 100% памук, с дигитален печат на сърце и надпис ,,Най-добрата майка’’ и кърпа 100% памук с бродерия – роза и надпис Честит 8-ми март.

Четвъртото ни предложение за подаръчен комплект за 8-ми март е комбинация от два броя бяла хавлиена кърпа от 100% памук в размер 50/90 см, като върху едната е бродирана роза и Честит 8-ми март, а върху другата – компютърна бродерия на сърце и надпис ,,Най-добрата майка’’.

Комплект ,,Най-добрата майка’’

Последният вариант, но не и по важност е с име ,,Най-добрата майка’’. Тук сме комбинирали тениска и кърпа с надпис – ,,Най-добрата майка’’. Тениската с къс ръкав от 100% памук и бяла хавлиена кърпа от 100% памук с размер 50/90 см.

С този подаръчен комплект можете да зарадвата любимата си майка и без повод.
Размерите на тениските за подаръчните комплекти са по избор на клиента. Предлагаме и поддържаме налични размери от XS до 3XL.

Не отлагайте за последния момент, а изберете комплект за подарък на своята майка и любима жена сега!

Подбраните артикули за комплектите са с високо качество като материя и изработка. Кърпата е с плътност 450 гр./кв. м и отлична попивателна способност. Тениските са с високо качество на трикото, 100 памук, имат леко втален силует.

Всеки от артикулите може да бъде поръчан и самостоятелно. Купувайки ги в комплект ползвате отстъпка от цената. Можете да разгледате всички варианти в електронния ни магазин, както и да се консултирате с нас, в случай на затруднение. Не чакайте специален празник – направете деня на своята майка специален с оригинален подаръчен комплект от онлайн магазина на Тики.