Полезна информация

Тики 30 години

Отпразнувахме 30 години на пазара

Фирма Тики – Теменуга Христова отбеляза своята 30-та годишнина! Фирмата е един от лидерите на пазара за производство и търговия на работно облекло, лични предпазни средства, хавлиени кърпи и спално бельо. Юбилея отпразнувахме заедно, ръководители и служители, на незабравимо, шеметно парти. Забавлявахме се, танцувахме, пяхме и се смяхме всички заедно в хотел “Калиста” в Старозагорски минерални бани.

На фирменото тържество в чест на успехите и благоденствието на фирма Тики бяха раздадени грамоти и награди. Бяха почетени ветераните във фирмата с над 10 годишен стаж от производствения отдел: Иванка Колева, Галина Странджева, Станка Стоянова, Денка Георгиева, Мария Стайкова и Янка Тодорова. Те бяха наградени с почетни грамоти и екскурзия до Истанбул за вярната си служба и приноса си за развитието на фирмата.

Отличени и наградени бяха и колеги от търговския отдел, по заслуги за: най-подреден магазин – Красимира Иванова, консултант в магазина ни в гр. София, бул.,,Ботевградско шосе’’ бл. 4; за най-добра адаптивност към работната обстановка – Ани Иванова, консултант в магазина ни в гр. Бургас, бул. ,,Демокрация’’ 82; за най-голяма креативност при аранжировката на работния обект – Кремена Стефанова, консултант в магазина ни в гр. Казанлък, ул. ,,Ал. Батенберг’’ 38. Удостоена с почетна купа беше и Велияна Желязкова – главен отговорник по изработката на бродерии – за успешно издържан сезон, за геройски изпълнените поръчки и спазените срокове. На всички останали служители също бяха раздадени подаръци.

Ръководството на фирмата от своя страна беше уважено от верните си служители с индивидуални подаръци, както и с поема, творение на колежката с поетична душа Кремена Стефанова. Ето и част от текста:

Фирма Тики пак събра ни днес
да я уважим от близо и далеч,
че сме ние от всякъде събрани
най-добър отбор подбрани.
Повод имаме голям е хей
30 годишен юбилей!!!
Обучение елитно трябва да преминем.
Наздравица за всички ние ще вдигнем,
за да сме успешни и занапред
и години да се трупат безчет.

Да се запознаем като цяло
с ръководството голямо…
Много време ще отнемат
Те сега ще се засмеят…
Христо, Теменуга, Зоя..
Те на важен пост са фирмата
да управляват и на тях да им помагат и
Мартин, Асен и Васи грижат се за всички нас
и за всичко, което ни е нужно
да работим всички най-задружно….

…….

Всички колеги изразиха своята признателност към усилията, които ръководителите полагат за добруването на всеки един от колектива. Пожелахме се дълги години да сме заедно, да работим усърдно и да сме все така страхотен и задружен екип. На г-жа Теменуга Христова – Управител на фирма Тики, пожелахме все така успешно да управлява фирмата и да ни събира всяка година заедно.