Ученически униформи

Ученически униформи

Търсите фирма, която да изработи вашите ученически униформи? Искате те да се комфортни, модерни и да отличават учебното ви заведение? Имате конкретна визия и търсите начини за реализация?

 

Ние с радост ще ви помогнем да намерите отговор на тези въпроси. Фирма Тики разработва ученически облекла по задание и изискване на клиента. Моделите са съобразени цветово и стилово, с вашите предпочитания. Нашата основна цел и стремеж е учиническата униформа да бъде комфортна, стилна, модерна и не на последно място – ценово достъпна.

Проектирането на униформите е процес, в който се взема под внимание мнението на ръководството и вижданията на учениците.

Какво трябва да включва една ученическа униформа?

За момичета

Пола – права или плисирана, риза с къс и дълъг ръкав, елек с копчета или елек без ръкав. За зимните месеци може да се добави пуловер, или суичър.

За момчета

Прав панталон – къс или дълъг, риза или тениска с яка и копчета, елек с копчета, вратовръзка, суичър, както и пуловер със и без ръкав.

Важен елемент е поставянето на името на училището върху дрехите чрез бродерия, или дигитален печат.

Как да поръчам ученически униформи?

Изпратете вашето запитване на: eshop@tiki-bg.com. Наш търговски представител ще ви посети на място, за да обсъдим вашите идеи. След уточняване на параметри и бройки ние ще ви изготвим конкретна ценова оферта.