Стандартно работно облекло

Стандартно работно облекло

Работното облекло е от изключителна важност в наши дни. Много фирми осигуряват работно облекло, предпазни обувки, както и допълнителни предпазни средства като каски, ръкавици и светлоотразителни жилетки за своите работници. Все още има и случаи, в които работникът трябва да се погрижи сам за работната си екипировка. Без значение дали сте фирма, която се нуждае от цялостно екипиране на работен персонал, или си търсите самостоятелно работно облекло, ние от Тики сме в готовност с всичко необходимо, за да ви помогнем.

Какво ще намерите при нас?

 

Тики – Работно облекло предлага на клиентите си стандартно, или така нареченото всесезонно работно облекло, подходящо за работа през цялата година, както на открито, така и в закрити помещения. Работните костюми са изработени от качествени и практични материи, лесни за експлоатация и поддръжка, а кройките са удобни и позволяват свобода на движението. Към работната униформа може да добавите предпазни обувки и Лични Предпазни Средства в зависимост от работната среда. Всички артикули са налични в нашия онлайн магазин, както и във фирмените ни магазини.

Работни костюми

Работните костюми може да купите от нас в два варианта –  куртка и панталон, или от работно яке и полугащеризон. Работните дрехи се изработват от плат в комбинация памук с полиестер, или от 100% памучен плат. Кройките са удобни, практични с множество джобове за инструменти и лични вещи. Имате възможност да избирате от различни цветови комбинации. Приемаме и изпълняваме заявки за работни костюми.

Полугащеризони

Работните полугащеризони са един от най-продаваните ни артикули. Различни цветови комбинации и материи за всякакъв вид дейност. Моделите са с регулируеми презрамки, удобни по вид и размер джобове. Полугащеризоните са проектирани за хора, които имат нужда от пространство за съхранение на инструменти и по-голямо покритие на тялото. Изключително подходящи за бояджии, работници на строителни площадки, автомонтьори и много други сектори.

Цял гащеризон

Когато имате нужда да сте защитени от глава до пети, ви предлагаме да се спрете на цял гащеризон. Изключително удобен за носене и същевременно много практичен като модел. Има много и различни по големина и предназначение джобове. Предно закопчаване с цип, а ръкавите му са завършени с ластик за по-голяма безопасност при работа. Целият гащеризон е много подходящ за работа в силно замърсена, или работна среда с ниска температура.

Работни панталони

При избора на работен панталон има много фактори, които трябва да вземете под внимание. На първо място разбира се, е размерът, ето защо ние от Тики – Работно облекло произвеждаме и поддържаме на склад работни панталони от размер 46-ти до 64-ти. Друг важен фактор е материята и нейната устойчивост на износване. Избирайте модел в зависимост от работната среда, като се съобразите с рисковете по време на работа. Същевременно помислете за комфорта и удобството на вашите работници.

Работни якета и куртки

Работните якета са проектирани в зависимост от работната среда. Ние от Тики – Работно облекло се стремим да ви предложим подходящото работно яке, което да отговаря на вашите нужди, както и да покрива изискванията за съответната работна среда. Имате нужда от светлоотразителни елементи, или от работно горнище, което да пази от студ, вятър, или дъжд? Ние ще ви предложим решение. Всеки модел от нашата секция Работни якета може да комбинирате с работен панталон. Всички якета са подходящи за бродерия с вашето фирмено лого или друг надпис.

Работни
елеци

Работните елеци са практично допълнение към гардероба на всеки работещ. Тики – Работно Облекло предлага няколко модела работни елеци, които може да поръчате от раздел Работни елеци, както и да намерите в нашите фирмени магазини. Моделите са класически и много удобни за носене. Освен стандартните модели, работните елеци могат да бъдат изработени по поръчка по ваши изисквания. Платовете са качествени, издръжливи и лесни за поддръжка.

Как да поръчам стандартно работно облекло

Можете да поръчате стандартно работно облекло във всеки един от 10-те ни магазина в страната, както и от онлайн магазина ни лесно и удобно. Приемаме индивидуални поръчки за изработка на фирмено работно облекло, като минималното количество е 20 броя. Всички работни облекла са подходящи за бродерия. Предлагаме също така и дигитален печат върху текстил. Персоналът на Тики е на разположение да отговори на всички ваши запитвания, както и ви гарантираме, че поръчките ви ще бъдат изпълнени в най-кратки срокове.