Спално бельо

Искате да поръчате спално бельо?

Посетете нашия онлайн магазин!

спално бельо

Спално бельо

Фирма Тики е производител на чаршафи, калъфки за възглавници, пликове за завивки за хотели, къщи за гости, болнични заведения и детски градини. На базата на дългогодишния си опит в производството на спално бельо ние можем да ви предложим добри решения за пълно текстилно обзавеждане на разумна цени съобразени с вашия бюджет. При избор на спално бельо е важно да се съобразите с няколко фактора: износоустойчивост на плата, плътност, вид и не на последно място цена и срокове за изработка. Разбирайки колко е важно за нашите клиенти да получат най-добро качество на конкуретна цена и в разумен срок, ние от Тики ще ви предложим адекватни решения на уравнението постелъчно бельо. Ценова листа на нашите продукти вижте тук.

Спалното бельо е голямо перо от бюджета за болници, детски градини, хотели и къщи за гости. Осъзнавайки това ние предлагаме гъвкави схеми на доставка и плащане с цел да улесним процеса по снабдяване с толкова необходим ресурс.

На пазара ще намерите различни по вид и цени спално бельо, но преди да изберете вашия доставчик ви препоръчваме да тествате продукта. Изперете мострата на високи градуси, след което изсушете в сушилня, за да се уверите, че ще получите качествен продукт с дълъг живот. След този тест вие ще имате представа за издръжливостта и свиваемостта на материята.

Ние от Тики най-често препоръчваме спалното бельо да се ушие от материята Ранфорс.

Какво представлява Ранфорс?

 

Ранфорс е съвременна тъкан, която е съставена от натурални влакна памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета, е в структурата на нишката, изграждаща тъканта. Нишката е усукана(рингова) прежда с конструкция – гъстота от 50 до 60 нишки на квадратен сантиметър. Производството на ранфорса се отличава от така разпространеното хасе с подбор на суровини и сложна технология, което гарантира качествен краен продукт. Това позволява на самата тъкан да е по-фина, мека на допир, с по-малка свиваемост и същевременно с голяма здравина.

Тази материя издържа над 300 пранете без да променя здравината и цветовете, благодарение на повишеното усукване на преждата.

Мекотата и гладкоста на материята Ранфорс я правят незаменим материал за производство на детско спално бельо.

Друго всеизвестно качество на материята е нейната терморегулация. Освен, че попада в групата на т. нар дишаща материя, спалното бельо от Ранфорс топли през зимата и охлажда през топлите летни дни.

Въпреки всичките си предимства и качества Ранфорс има добра пазарна цена, което го прави една от най-предпочитаните тъкани за производство на спално бельо.

Как да поръчам спално бельо?

Може да направите запитване на тел.: 0895527512, или да ни изпратите e-mail: eshop@tiki-bg.com. След като получим вашето запитване с размери и количества ние ще ви изготвим конкретна оферта. Може да се консултирате с нас за видове материи, начини на доставка и срокове за изпълнение. Предлагаме гъвкави решения и компетентна консултация при избор на спално бельо.