Облекло за охранители

Облекло за охранители

Униформата на охранителя със сигурност ще бъде различна в зависимост от работната среда, вида на охранителната компания, както и от изискванията на клиента за сигурност.

Например ако е необходима охрана за външно събитие, охранителите трябва да са облечени със светлоотразителни облекла, на които да има големи надписи Охрана на гърба, които да се виждат отдалеч и на тъмно. Докато охранител на вратата на магазин ще бъде елегантно облечен в риза с дискретен надпис охрана, за да не се натрапва в обстановката.

До голяма степен униформата на охранителите се свързва с прилагането на закона, затова стилът на облеклата за охранители трябва да бъде с надежден и същевременно не много строг вид.

Работното облекло за охранителите обикновено се предоставя от работодателя, с цел да се поддържат корпоративните стандарти. Облеклата освен задължителните надписи Охрана имат и логото на охранителната фирма.

Търсите униформи за охранители?

 

В Тики –  Работно Облекло сме разработили няколко основни визии за охранители. Може лесно да поръчате онлайн като добавите бродерия към вашата заявка. В зависимост от работната среда при нас може да избирате облекла за охранители на открито или закрито. Предлагаме също и ватирани костюми от промазка, които са чудесно решение за външни охранители през студените месеци. Ватирани панталони с много и удобни джобове. Якета с джоб за бадж или свалящи се ръкави. Предлагаме много и различни решения за комфорт по време на работа на охранителите.

Представително облекло за охрана – потърсете ни

 

Предлагаме стилни ризи с или без пагон, с дълъг или къс ръкав. Може да се постави нашивка Охрана или да закупите готова такава. Елегантен пуловер или стилен панталон с практични джобове.

Тениски с надпис ОХРАНА

 

Нуждаете се от тениски с надпис Охрана. Може да избирате от няколкото наши предложения в зависимост от предпочитания и бюджет. Предлагаме висококачествен печат на тениски с надпис Охрана, или логото на охранителната фирма.

 

Обувки и шапки за охранители

 

Обувките са важна част от униформата на охранителя. Не правете компромис с избора им имайки предвид, че служителите ви прекарват много време прави и в движение. Плетена шапка или тип бейзболна може да предпази от студ или слънце тези охранители, които работят на открито.

Поръчайте вашите шапки с надпис Охрана от нашия онлайн магазин лесно и бързо.

Всички наши облекла за охранители са налични в 10-тe ни физически магазина в цялата страна. Нуждаете се от допълнителна информация за нашите продукти? Пишете ни тук.

Топла шапка за охранители с надпис ОХРАНА
Слънцезащитна шапка за охранители с бродерия ОХРАНА