Облекло за готвачи

Облекло за готвачи и кухненски работници

Облеклото на готвача трябва да е подбрано много внимателно и прецизно. Важно е да направите правилен избор на облекло, особено ако пазарувате онлайн. Има много доставчици на облекло за готвачи, които предлагат разнообразие от дрехи и обувки, както и типични ресторантски униформи.

Преди да купите обаче е добре да проучите пазара внимателно!

Когато търсите облекло за готвачи, освен за стила, помислете и за материята.

Повечето шеф готвачи биха избрали дрехи, които да не ги запарват, тъй като кухнята може доста да се нажежи след няколко часа стоене пред горещата готварска печка.

Притежавате ресторант или хотел?

Ако да, със сигурност ще се наложи да се снабдите с облекла за готвачите, както и за работниците в кухнята. На разположение сме да помогнем в избора, изработката и брандирането на работните облекла за вашите служители.

Измежду всички видове работни униформи, тази на готвача може лесно да се отличи. Всъщност готвачите често се разпознават по уникалната униформа, която включва типичната готварска шапка, туника с двуредно закопчаване и панталон. Най-често облеклото се среща в бял цвят, но дори да купите в друг цвят и различен дизайн, моделът на готварската шапка винаги остава същият и това е, което отличава готварските униформи от другите облекла.

Ние от Тики можем да ви помогне при избора на всичко необходимо за комплекта. Освен няколкото модела на готварска туника, шапка и панталон, от нас можете да закупите готварски престилки в различни цветове, както и сабо с антиплъзгаща подметка за максимален комфорт по време на работа. Туниките и панталоните ни тип унисекс могат да бъдат полезни за всички работници в кухнята, без значение дали са мъже, или жени.

Униформата на готвача всъщност изпълнява много функции

 

Стилните унформи са отличен избор за онези места, където се набляга на детайла и класата. Тези облекла са идеални за цялата година, тъй като са изработени от тънък дишащ плат и това помага да не се сгорещите допълнително по време на работата. Също така са изработени от много издръжливи на пране материи.

При избора на комплекта готварска униформа, не забравяйте за емблематичната готварска шапка. Това е най-отличителния елемент от облеклото за готвачи. Най-продаваната готварска шапка е предимно в бял цвят, но по ваше желание в шивашкия цех на Тики можем да изработим шапки в различни цветове. Дизайнът на готварската шапка е един и същ (тип пуканка) от десетилетия. Освен него, предлагаме за работниците в кухнята  бонета в няколко варианта, според предпочитанията ви. Ние от фирма Тики помагаме на клиентите си при избора на готварска униформа, като можем да изпълняваме също индивидуални поръчки и изработваме в кратък срок качествени и удобни облекла. Не забравяйте да добавите и ваш отличителен елемент в облеклото: име на готвача, име на ресторанта, или хотела чрез бродерия. Предлагаме също така и възможност за дигитален печат на текстил, който е перфектен начин за брандиране на тениски за помощен кухненски персонал.