Медицинско работно облекло

Избор на медицинско работно облекло

В сферата на здравеопазването облеклото е от изключително значение. Работния процес за медиците е свързан с дълги смени на крак и често протича под стрес и голямо напрежение. Съществено е работната униформа да осигурява комфорт по време на работа, както и да отговаря на заложените стандарти за поддържане на високо ниво на хигиена. Като дългогодишен производител на облекла за медицински сестри, лекари, ветеринарни и санитарни работници, както и зъболекари ние от Тики – Работно облекло се стремим да отговорим на вашите очаквания за комфортна и стилна работна униформа. Произвежданите от нас медицински униформи са претърпели много промени през годините, но също така продължаваме да произвеждаме модели, които са удобни и търсени от нашите клиенти. Такива са туниките унисекс и манти с дълъг и къс ръкав. Всулшвайки се в препоръките и предложенията на нашите клиенти разработихме нови модели с модерен дизайн и включихме разнообразни по тематика щампи подходящи за различните видове медицински заведения.

Когато избирате от нашите медицинските туники, имате възможност да се придържате както към индивидуалния си стил, така и да бъдете в синхрон с нормативните изисквания.

Ние в Тики предоставяме на клиентите си изключително богат избор от платове в цветове и различни щампи за изработката на необходимото ви медицинското облекло, така че ако ни се доверите, гарантираме, че ще останете напълно удовлетворени. Моделите на туники, които предлагаме са: туника унисекс, туника с копчета с къс, или дълъг ръкав, както и туника със странично закопчаване. Джобът може да бъде стандартен, или двоен джоб, за съхранение на повече лични принадлежности. Произвеждаме както едноцветни медицински туники и панталони, манти и шапки, така и медицински туники с щампи,както и хугургически шапки с щампа, която може да комбинирате с вашия костюм. Помислили сме и за студените сезони, когато е необходимо медицинският персонал да облече нещо топло върху униформата като халат или елек. В онлайн магазина ни ще намерите поларени и вълнени медицински халати, както и елеци в различни разцветки.

Фирма Тики изработва по ваше желание медицинско облекло в различни десени и цветови съчетания. Предлагаме всички изброени артикули в богата гама от цветове, а платът за медицинското облекло може да бъде по ваш избор 100% памучен, или комбинация от памук и полиестер. Материите, от които изработваме медицинското облекло, отговарят на изискванията за поддържане на отлична хигиена, а кройките са изключително комфортни за този, който ги носи. Платовете, от които шием медицински униформи, са лесни за поддръжка, немачкаеми са, бързо изсъхват след пране. Кройките са изключително практични и удобни за носене, осигуряват голяма подвижност и свобода. В допълнение, предлагаме възможност за изработка на компютърна бродерия с лого на медицинското заведение, или желан от клиента надпис.

Видове медицински униформи

Тики – Работно облекло осигурява за клиентите си работещи в сферата на здравеопазването всичко необходимо, за да са качествено екипирани с нужните им медицинско облекло и аксесоари, за гладкото протичане на работния процес. При нас ще откриете всички елементи за един завършен медицински костюм.

УНИФОРМИ

Медицинската униформа на пазара ще намерите в няколко комбинации. Най-разпространената е тази от туники с различни кройки комбинирана с прав панталон модел унисекс. Друг вариант е съчетанието от медицинска манта с, или без панталон. Един от най-предпочитените и продавани модели е туниката унисекс, която е подходяща за мъже и жени. Моделът е прав с къс ръкав, удобни джобове и остро деколте.

САБА И РЪКАВИЦИ

Тики – Работно облекло е дистрибутор на богата гама от медицинско сабо. При нас можете да намерите разнообразни модели, всеки от които отговаря на изискването да бъде със стелка от естествена кожа, с полиуретанова противохлъзгаща подметка и анатомично ходило. Също така предлагаме медицински ръкавици за еднократна употреба, от латекс, винил, както и нитрилни.

Как да поръчам медицинско работно облекло?

Фирма Тики има 9 магазина разположени в ключови части на страната, където клиентите могат да разгледат и премерят артикулите на спокойствие. Както и да преценят нагледно кое е най-подходящо за тях. Също така сме на ваше разположение в онлайн магазина ни, от който може да поръчате в късните часове или в почивни дни. На разположение сме за консултации, ако се нуждаете от съвет и помощ при избора си на медицинско облекло. В случай, че търсите нещо, което не може да намерите при нас може да ни изпратите запитване със снимка на желаната от вас униформа.

Екипът на Тики – Работно облекло гарантира качество и комфорт за своите клиенти на конкурентни цени. Усилията ни са насочени изцяло към удовлетворяване желанията и нуждите на потребителя, като се стремим същевременно към спазването на най-кратки срокове за изпълнение на всяка поръчка.