Компютърна бродерия и дигитален печат

Имате запитване относно цени и срокове?

Ако все още не сте сигурни за подходящите начини за персонализиране на работното ви облекло, екипът на Тики с радост ще отговори на всички ваши въпроси.

Компютърна бродерия

Ние от Тики – Работно облекло разбираме колко е важен имиджа за вас. Като добре утвърдени специалисти в областа на бродерии и печат на фирмени облекла, ние можем да предложим най-доброто решение, когато става дума за брандиране на вашето фирмено облекло.

Разполагаме с модерни бродировъчни машини с висок капацитет. Самата бродерия извършваме с високакачествените конци на Мадейра, които запазват цветовете и здравината си след многократни изпирания на високи градуси. Печата извършваме с принтер последно поколение DTG M4. Изображението е фотографско, пълноцветно и изключително устойчиво.

След като изберете фирменото си облекло на второ място идва въпроса за поставяне на вашето лого, фирмено мото или надпис. Това е важен момент за вземане на решение какво да изберете – бродерия или печат. Има различни видове печат на текстил. Ние предлагаме директен дигитален печат, който е изключително устойчив.И двата метода са добри в различни случаи и в зависимост от типа на дрехата и нейната материя.В ценово отношение разликите между двата начина не са големи. При печата заплащате на цвят и в зависимост от печетаемата площ. При бродерията се заплаща на брои бодове. Без значение дали ще изберете бродерия, или печат трябва да заплатите за изработка на проект (работен вариант) в двата случая.

Кога се препоръчва бродерия?

Когато работниците ви прекарват целия ден навън и са изложени на различни атмосферни условия. В този случай бродерията е по-удачен метод, защото цветовете се запазват по-дълго.

Кухненски работници, готвачи, работници в детски градини, камериерки, медицински работници е препоръчително да бъдат с бродирано работно облекло, защото техните униформи се налага да се перат често и на високи градуси. Бродерията е устойчива при често пране дори на висока температура.

Изберете бродерия, когато искате да брандирате вашето офисно облекло. Елегантните ризи, сака, елеци и вратовръзки дори ще изглеждат по-стилни ако са бродирани.

В много случаи зимните облекла се обработват допълнително и имат водозащитен слой, който не задържа мастила и трансферни фолиа. При този тип облекла бихме препоръчали надеждния метод бродиране.

Шапки с козирка, поларени суичери и блузи, тениски от 100% памук са артикули по-подходящи за печат. Особено в случайте, когато нямате голям бюджет за работно облекло. Много често се налага подмяната на работно облекло, в следствие на това, че дрехите са останали без рекламния печат след няколко  изпирания или прекалено излагане не слънце. Ето защо избирайки бродерия, или директен дигитален печат вие пестите пари още в самото начало.

Бродирането на хавлиени кърпи набира популярност през последните години. Много хотели, къщи за гости, фризьорски и козметични салони заявяват необходимите количества хавлиените кърпи от Тики с бродерия на обекта. Наши редовни клиенти са и няколко православни храма, за които бродираме кърпи за свето кръщение с персонализирани имена и дати.