Камериерско облекло

Камериерско облекло

Kамериерското облекло на Тики – Работно Облекло е специално разработена линия. Създадена е за клиенти, работещи в сферата на почистването. По специално хотелиерството, ресторантьорството, в детски и медицински заведения, училища, в хранително-вкусовата промишленост, производствени предприятия от всякакъв тип. Облеклата са подходящи  и за фирми предлагащи санитарно-хигиенни услуги.

Какво предлагаме ние?

Стандартното камериерско облекло, или униформа за камериерки предлагаме като комбинация от туника, или престилка с панталон и сабо. Камериерските туники произвеждани от нас са няколко: модел туника с копчета, туника със странично закопчаване, туника с колан и туника с паднал ръкав. Всички изброени туники за камериерки се изработват от мека и лека материя. Комбинация от 35% памук и 65% полиестер, или от 100% памучен плат, по желание на клиента. Моделът на туниката с копчета Тики изработва с остро деколте, в различни цветове. Добавен е  цветен кант на джобовете и ръкавите. Туника със странично закопчаване предлагаме също в богата гама от цветове.  Mоделът е с овално деколте, като акцентът му е в канта, който е в друг цвят. Туниката с колан се предлага в два модела – с паднал, или къс ръкав. Всички модели туники се изработват в размери от 40-ти до 64 -ти, като последният размер е особено подходящ за макси дами. Много често камериерките вместо туника предпочитат, да използват престилка. Тики ви предлага престилка през врат, както и двойна престилка с връзки  от страни. Двата модела могат да бъдат изработени в различни цветове според вкуса на потребителя. Основна част от облеклото за камериерки е панталонът модел унисекс. Той се изработва с ластик на кръста и това го прави изключително удобен за носене. Предлагаме  на клиентите си панталон унисекс със стандартна дължина, както и панталон унисекс 3/4. Панталоните може да комбинирате с туниките като цвят и материя.

Платовете, от които изработваме камериерско облекло, са изключително лесни за поддържане, немачкаеми, бързо съхнат след пране и са устойчиви на честа употреба. Кройките са комфортни и позволяват голяма свобода на движение. Към камериерската униформа Тики имате възможност да добавите бродерия с лого, или надпис, в зависимост от нуждите на бизнеса. В завършек на камериерската униформа, клиентите ни могат да си набавят от нас сабо. Тики – Работно Облекло е дистрибутор на дамско и мъжко сабо в голяма цветова палитра. Всички модели сабо са изработени със стелка от естествена кожа, с полиуретанова противохлъзгаща подметка и с анатомично ходило за по-голям комфорт и сигурност при ходене.

Как да поръчам камериерско облекло?

Тики – Теменуга Христова ЕТ има 10 фирмени магазина разположени на ключови места в страната. На разположение са и нашите консултанти в онлайн магазина ни, където можем да ви помогнем ако се нуждаете от съвет и помощ при избора си на камериерско облекло за себе си, или за вашия персонал. Лесно и бързо може да се ориентирате в размерите на предлаганите от нас облекла.

Екипът на Тики – Работно Облекло гарантира качество и комфорт за своите клиенти на конкурентни цени. Усилията ни са насочени изцяло към удовлетворяване желанията и нуждите на потребителите. Стремим се  към спазването на най-кратки срокове за изпълнение на всяка поръчка.

Имате въпрос? Пишете ни тук.