Ватирано работно облекло

Как да изберем зимно работно облекло?

Набавянето на подходящо студо и ветрозащитно облекло за вашите работници е от жизненоважно значение. Както за безопасността и комфорта на служителите ви, така и за поддържането на по-висока производителност.

Ето защо за студените месеци от годината, клиентите на Тики – Работно облекло търсят помощ от нас при избора си на зимно работно облекло. Екипировката е важна, ако работите навън през студените месеци, както и през цялата година в случаи, в които работното ви място е с минусови температури. При резки температурни разлики е добре да се обличате на слоеве. Слоевете най-често са 4, по този начин може да свалите, или облечете работна дреха. Работейки на открито вие сте изложени на резки температурни промени. Освен температурата има и различни атмосферни условия като силен вятър, сняг, или дъжд. В този случай освен обличането на слоеве, вие трябва да имате облекло, което е водоустойчиво и няма да позволи на влагата да проникне до тялото и да го охлади. Във фирмените магазини на Тики ще намерите различни видове ватирани облекла от промазка или памук, работни елеци, ватирани якета, зимни полугащеризони, шапки и зимни работни обувки. Зимно работно облекло може да поръчате и от нашия онлайн магазин лесно и бързо.

Зимни работни якета

Основната функция на зимното работно яке е да защити тялото от студ, вятър и влага. Когато работите навън през зимата, не искате да замръзнете от студ и да не успеете да завършите започнатото. В Тики – Работно облекло предлагаме различни видове зимни якета, съобразени с атмосферните условия. Зимните работни якета са с голямо разнообразие от функции, които отговарят на най-взискателните нужди. Независимо дали става дума за работници в строителния бизнес, охранители, пътно строителство, или работа в хладилни помещения, ние имаме какво да ви предложим. Ватирано яке от промазка, която ще ви пази от дъжд и вятър, зимно яке от 100% памук, или работно яке със светлоотразителни елементи може да купите лесно и бързо от нашия онлайн магазин. При нас ще намерите също така дамски и мъжки работни якета от материята софтшел (Soft-shell). Това е материя, която задържа вятъра и до голяма степен водата и същевременно “диша”, което спомага за задържането на телесната температура. Всички ватирани, зимни якета са подходящи за бродерия с вашето лого. Предлаганите от нас зимни работни якета отговарят на европейския стандарт EN 342 за защитно облекло и комплекти и облекла за защита от студ.

Зимен работен панталон

При избора на зимен работен панталон освен правилния размер е важно да се съобразите с работната среда. При нас може да избирате от ватирани панталони изработени от 100% полиестерен промазан плат за защита от дъжд и вятър. Както и работен панталон в комбинация от памук с полиестер, или 100% памучен плат. Всички модели са подплатени с вата, за да предпазват тялото ви от измръзване.
Работните панталони с марката Тики са с класическа кройка, удобни са за носене и осигуряват свобода на движенията за комфорт по време на работния процес. Снабдени са с различни по вид и предназначение джобове. Размерите, които поддържаме на склад са от 48 – ми до 64 – ти. От нашата дългогодишна практика като производител на работно облекло ние знаем колко е важен, размерът на панталона. Тук не става въпрос само за комфорт, но и за безопаснот и ергономичност. Затова ние предлагаме налични над 16 размера зимен работен панталон. Въпреки голямото разнообразие от модели и размери, ние приемаме поръчки за изработка на зимно работно облекло, ако не може да немерите готово това, което търсите.

Зимен работен полугащеризон или цял гащеризон

Когато става въпрос за обличане от глава до пети през зимните месеци ние ви предлагаме опцията – цял ватиран гащеризон. Зимния гащеризон е с добавена вата, която ще държи тялото ви топло, модела е с множество джобове и предец цип, за лесно събличане и обличане. Тези от вас, които предпочитат полугащеризон могат да избират от всичките ни варианти на ватирани полугащеризони. Зимните ни модели са изработени от 100% памучен плат, от плат смес от 35% памук и 65% полиестер, или от 100% полиестерен плат с полиуретанова промазка за ветро и студоустойчивост. Всеки модел зимен полугащеризон може да се комбинира с яке, за да получите един добър комплект ватирано работно облекло, което да ви предпазва от студа и лошото време.

Ватирани работни блузи и суичери

Работните блузи и суичери са втори слой от четирислойното обличане. Ако за долен – първи слой сте избрали тениска, ние от Тики препоръчваме тя да е от 100% памук, или термо бельо в зависимост от предпочитанията ви. Над тениската е добре да облечете ватирана блуза или поларен суичер в зависимост от типа на работа и климатични условия. Най-горния слой е зимно яке.
Ватираните блузи, които Тики предлага, съчетават високо качество на материята и конкурентна цена. Зимните блузи са изработени от платове, съчетание от памук с полиестер. Поларените суичери са меки, топли и изключително удобни за носене.

Ватирани работни елеци

Зимния работен елек е практична покупка за много видове дейности. При нас може да изберете дамски или мъжки различен по вид, цвят и модел ватиран елек. В зависимост от работната среда може да ви предложим зимен елек от различни материи: водоустойчиви, ветроустойчиви, памучни и смес от памук и полиестер. Цветовите гами са разнообразни, а кройките модерни и стилни. Приемаме поръчки за изработка на фирмени елеци с бродерия.

Зимни шапки и ръкавици

Не забравяйте главата и ръцете, когато работите навън или в помещения с ниска температура. Зимната шапка е задължителен артикул към работния костюм. Мозъкът е една от най-метаболично активните части на тялото ни, генерирайки топлина непрекъснато е важно да поддържаме нормална телесна температура на главата, така че той да функционира правилно. Няма да споменаваме и факта, че е изключително болезнено да имаш изтръпнали от студ уши или пръсти. Запазете температурата на тялото си като си набавите чифт студозащитни ръкавици и зимна шапка. В онлайн магазина на Тики може да избирете зимна шапка тип ушанка, плетена акрилна шапка, ветроустойчива или сигнална шапка в ярко оранжев цвят. В категория Студоустойчиви ръкавици може да поръчате също, само с няколко клика зимните ръкавици комбинация от велур и текстил, или кожа и текстил. Вашия топъл чифт зимни ръкавици може да са при вас още на следващия ден.

Как да поръчам ватирано работно облекло?

Тики – Работно облекло има 10 магазина в цялата страна, така че да е удобно на клиентите ни да набавят в кратки срокове необходимото им ватирано облекло. Също така сме на вашите услуги и в онлайн магазина ни, от където с лекота можете да направите своята заявка от личния си компютър, или мобилен телефон. Приемаме и вашите заявки за ушиване и бродерия на ватирано работно облекло и зимни шапки. При нас имате възможност да използвате и услугата дигитален печат на текстил. Може да направите запитване в най-близкия до вас магазин или да се свържете с нас на: eshop@tiki-bg.com.
Шведска поговорка гласи: “Няма такова нещо като лошо време, има само неподходящо облекло”. Без значение от температурните стойности навън, ние сме на разположение да ви помогнем в избора на подходящо зимно облекло. И не забравяйте, че за да получите максимума от вашите работници, те трябва да са екипирани добре с топъл зимен костюм, студозащитни ръкавици, зимна шапка и удобни работни обувки.