Полезна информация

медицинско облекло с печат

Медицинскo облекло с печат

Търсите нещо ново, различно, уникално?

Ние ви предлагаме да разгледате нашето иновативни медицинско облекло с печат. Авторски дизайни реализирани чрез дигитален печат на медицински туники от Тики-работно облекло.

Избора на медицинска униформа е лесен с Тики!

Предлагаме ви нещо ново, модерно, което същевременно е стилно и удобно. При нас имате възможност да избирате дамски, мъжки и унисекс медицински униформи с цветен печат.

Медицинските костюми са изработени от 97% памук + 3% еластин. Гарантираме ви комфорт,и удобство, както и уникална и запомняща се визия.

Имате възможност да избирате между няколко дизайна: любимата ви туника Пламена Цветя вече може да поръчате и вталена, заедно с втален панталон с красив печат.

Поръчайте лесно онлайн вталена дамска или унисекс туника с печат шевица. Освен медицинска туника с шевица, може да поръчате също и костюм с шевица.

Нашите униформи може да поръчате от размери: 40 до 64 за унисекс , а дамските от размер: XS до 3XL. Имаме решение за всички вас.

Обеклата с печат са изключително подходящи за медицински работници, униформи за служители в детски градини, лаборанти, стоматолози и др. Гарантираме ви качество и комфорт през работния ден.

Търсите подарък за лекар, стоматолог или други служители в сферата на здравеопазването?

Тези уникални медицински облекла с печат са перфектен подарък. Имате възможност да добавите печат с име, или лого на лечебно заведение.

Избирайки работна униформа с печат вие получавате качество, удобство и не на последно място атрактивна визия. Не забравяйте, че може да персонализирате вашите униформи с добавка на име.

Освен онлайн работно облекло за медицински сестри може да намерите и в нашите фирмени магазини в София, Стара Загора, Бургас, Казанлък и Слънчев Бряг.

Медицинските комплекти с печат са с няколко различни визии. Имате възможност да избирате между; медицински комплект с шевица, цветя, жираф, паун, сгради, стетоскоп, мак и глухарче.

Поръчката на медицинско работно облекло с печат е лесна и бърза. Предлагаме отстъпки за поръчка над 10 броя костюм, или туника с печат.  Възползвайте се от шанса да облечете вашите служители стилно и удобно с Тики-работно облекло.