Полезна информация

коледни подаръци

Идеи за коледни подаръци

Търсенето на коледни подаръци е едновременно приятна и трудоемка задача. С наближаването на коледните празници несъмнено всеки от нас започва да обмисля варианти на коледни подаръци за близки, приятели, любими. Ако се затруднявате с идеите по този повод, ние от Тики – Работно облекло имаме няколко предложения за коледни подаръци. При нас имате възможност с лекота да изберете персонализиран коледен подарък. Коледа е онзи вълшебен момент от годината, когато подаряваме и получаваме.

 

Коледни подаръци: хавлиени изделия с бродерия

 

Халат за баня с бродерия

Халат за баня с бродерия за него Mr. Right и халат за баня с бродерия Mrs. Always Right
Отлично предложение за коледен подарък за двойка с чувство за хумор. Предлагаме различни размери бели халати от 100% памук. Бродираме по ваше желание послание, име, или  весел надпис. Свържете се с нас да обсъдим вашите оригинални идеи.

 

Хавлиени кърпи с бродерия на коледни мотиви

Висококачествени хавлиени кърпи от 100% памук с коледна бродерия. Имате възможност да избирате от между бродерия на Дядо Коледа, коледна свещ и снежен човек. Кърпите се предлагат в няколко цвята: малина, наситено оранжево и бял. Чудесен подарък за колеги и роднини.

 

Хавлиена кърпа с персонална бродерия

Коледа е идеален повод, да направите подарък на най-добрата майка, татко, сестра.  Хавлиена кърпа с бродерия за любим човек, или годишнина. Подарете с настроение персонални хавлиени кърпи за всеки член от семейството: хавлиени кърпа за най-доброто дете, сестра, дядо и всички останали. Имаме хавлиени кърпи с бродерия за цялото семейство.

 

Коледни подаръци от текстил

 

 Текстилна торба с уникален дизайн

Предлагаме възможност да реализирате идея за уникален дизайн за печат, или компютърна бродерия върху текстилна торба изработена от нас. Едновременно оригинален и практичен подарък за Коледа. В допълнение можем да персонализираме подаръка, като изпишем върху торбата името на важния за вас човек, или трогателно послание към него/нея.

 

Текстилна торба и тениска Най-добрият учител

Помислете, колко би се трогнал любимият ви учител, ако подарите  комплект от текстилна торба и тениска с дигитален печат с надпис The Best teacher. И тук коледният подарък може да бъде персонализиран, като добавим върху артикулите името на учителя, както и специално послание.

 

Коледни тениски с печат

Коледни тениски с печат на дамски, мъжки и детски памучни тениски с дигитален печат тематично коледно изображение. Облечете себе си и семейстовото си в коледния дух и зарадвайте приятелите си. На коледните тениски може да отпечатаме и име, за една незабравима Коледа.

 

 Персонализирани работни облекла като коледен подарък

 

Зарадвайте хората, на които държите с брандирано работно облекло. Като коледен подарък можем да надпишем работната униформа на близките ви хора с име, име на фирма, или  друг надпис. Бродираме на зимни шапки, работни униформи, медицински туники.  Предлагаме уникалната възможност да подарите незабравима Коледа на медицинско лице с нашите уникални туники с дигитален печат.

Винаги сме готови да предложим, или обсъдим вашите идеи за коледен подарък.

Потърсете ни за консултация и заедно ще намерим най-подходящия коледен подарък за вас и близките ви.