Полезна информация

детски тениски с шевици

Детски тениски с шевици

Ние от Тики – Работно облекло винаги работим с внимание към детайлите и се вслушваме в нашите клиенти. Затова и предлаганите от нас артикули са съобразени изцяло с интересите и нуждите на клиентите ни. Ето защо се насочихме и към производство и печат на детски тениски и престилки. Детските тениски и престилки са от 100% висококачествен памук с дигитален печат.

 

Детски тениски с шевици

 

Поради големия интерес към моделите на тениски с дигитален печат с фолклорен мотив шевица, разработихме такива в три варианта – дамски, мъжки и детски. Дизайнът на шевицата е авторска разработка на Елисавета Йорданова, като за своите предложения ние реализирахме два мотива – Лазарки и Дървото на живота. В началото заложихме на модел на тениска в бял цвят и изработихме дамски и мъжки тениски с шевица. В последствие вие – нашите клиенти проявихте голям интерес и към детски варианти Лазарки и Дървото на живота на тениска с шевица. Те вече са факт, и може да поръчате онлайн детски тениски с шевица в четири размера. Детските тениски с шевица са от 100% памук, меки на допир. Качеството на печата е изключително високо, което позволява множество изпирания, без избеляване на щампата.

 

Детски тениски с печат

 

Разбира се, не трябва да спираме до тук и в грижата за по-малките! За тях разработихме още няколко модела на детски бели тениски с дигитален печат, като към това предлагаме и възможност да добавим името на вашето дете върху тениската. Също така при нас може да направите поръчка за детска тениска с печат по ваш индивидуален дизайн. Можем да изработим дигитален печат на ваша снимка, надпис със специално послание, или да реализираме друга ваша идея.

 

 

Детски престилки с печат

 

Възможностите не се изчерпват до тук. При нас вече можете да изберете и измежду няколко модела детски готварски престилки с връзка през врата с оригинален дигитален печат. Освен за персонален подарък детските готварски престилки с печат са много подходящи и за детски градини и за арт ателиета при работа с деца. И тук имате възможността за добавяне на името на детето, текст, или друго изображение по ваш избор. Възможностите да зарадвате мачуганите с оригинален подарък са много.

 

Дамски и мъжки тениски с печат

 

Много от вас се интересуваха за черни тениски с шевица, поради което ние веднага откликнахме и изработихме дамски и мъжки вариант. В допълнение насочихме усилията си и към изработка на различни модели дамски и мъжки тениски с дигитален печат. Принтовете на тениските са свежи, закачливи и провокативни. Тениските, които използваме за печат са 100% памук с високо качество.

 

Предлагаме изработка на печат с тематични послания по различни поводи. Някои от нашите модели вече са ви познати: дамска и мъжка тениска за рожден ден, тениски за Свети Валентин, тениски за най-добрата майка и татко и др.

При нас имате възможност да поръчате тениски по ваш проект, както и рекламни тениски. Потърсете ни за повече информация.