Полезна информация

Печат и бродерия

Бродерия или дигитален печат

В помощ на тези от вас, които се затрудняват да изберат между компютърна бродерия и дигитален печат подготвихме тази статия. Често работодателят е изправен пред предизвикателството да екипира работния си персонал. Нужни са работни униформи, които едновременно да отговарят на определи изисквания за качество и също да бъдат удобни и практични. Освен осигуряването на работно облекло е съществено да се подбере и ефективен метод за рекламиране на бизнеса. При нас в Тики имате възможност да решите комплексно двете задачи.

 

Какви облекла са подходящи за бродерия и печат?

 

Тики – Работно Облекло е утвърден производител на разнообразни модели медицински облекла, готварски облекла, облекла за охранители, облекла за сервитьори, ученически униформи и спално бельо. Също така предлагаме богата гама от тениски, шапки, официални облекла и хавлиени изделия. Всички изброени артикули са подходящи за поставяне на фирмено лого, или надпис. За да подчертаете фирмената си марка, е повече от задължително работнатата униформа да бъде брандирана. Нашите предложения за изработка на фирмено лого и рекламен надпис са две – чрез пълноцветен дигитален печат върху текстил и изработка на компютърна бродерия.

 

Брандиране чрез дигитален печат

 

Нашите клиенти избират дигиталния печат поради няколко причини. Първото предимство на тази технология е, че текстилната основа не поема нищо друго освен напълно брезвредните мастила на водна основа. В допълнение идва комфортът при носене, тъй като отпечатъкът от принтера DGT M4 е напълно гладък и мек. Не на последно място е безупречният резултат – изображенията се отпечатват с фотографско качество, незафисимо от тиража. Използваме технологията на дигиталния печат за брандиране на памучни тениски, памучни медицински туники, както и дънкови памучни престилки за фризьори, сервитьори, или за лична употреба. Предлагаме изработка на индивидуални проекти по личен дизайн на клиента.

 

Брандиране чрез изработка на компютърна бродерия

 

Компютърната бродерия е много подходящ метод за брандиране на облекла от изкуствена, или по-плътна материя. Изработваме фирмени лога и рекламни надписи върху ватирани облекла, върху официално облекло, готварски и медицински униформи, върху хавлиени кърпи за хотели и спа центрове, или върху спално бельо. На шапки освен фирмени инициали, можем да бродираме надпис за охранители, например. Бродерията е удачен вариант и за брандиране на тениски. Относно хавлиените изделия, освен за изработка на фирмено лого, нашите клиенти търсят услугите ни и за изработка на кърпи за кръщене, или за изработка на персонално послание върху дамски и мъжки халат за баня за подарък. В онлайн магазина ни можете да разгледате и подаръчните ни компелкти от кърпи с бродерия като Най-добрата майка, или с друг текст по избор. Разбира се, без проблем бихме могли да реализираме и персонална идея. Също така предлагаме изработка на нашивки за ученически униформи, или за пришиване към по-специфични и плътни материи.

 

Доверете ни се! Свържете се с нас.

 

Дългогодишният ни опит в производството на фирмени облекла и тяхното брандиране ни е научил, да преценяме, кой е най-подходящият подход към всеки отделен клиент, както и да изпипваме всеки детайл при изпълнение на поръчките. Преди окончателно да решите, кои облекла са подходящи за вас и работния ви екип, потърсете ни за консултация, или мостри. Ние ще ви изслушаме и ще ви предложим комплексно решение.